Orthodontistenpraktijk Valkenswaard

040 207 5959

Wijzig cookieinstellingen

Privacyverklaring Orthodontiepraktijk Valkenswaard

19 december 2019

Uw privacy is voor Orthodontiepraktijk Valkenswaard van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.orthovalkenswaard.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op ons via 040 - 207 59 59 of info@orthovalkenswaard.nl.

Contactformulier, aanmeldformulier nieuwe patiënt en online balie

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Met het aanmeldformulier voor nieuwe patiënten kunt u zich aanmelden als nieuwe patiënt. Met de online balie kunt u uw gemaakte afspraken met onze praktijk controleren.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer, naw-gegevens, geboortedatum, geslacht, tandarts, verzekeraar en verzekerdennummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Patiëntgegevens bewaren we tot 15 jaar na de behandeling. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • persoonlijk
  • per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, met uitzondering van de volgende voorwaarden:

  • als uw gegevens worden opgevraagd door een tandarts en/of kaakchirurg.
  • als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem (Netpoint)
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Orthodontiepraktijk valkenswaard
Geenhovensedreef 28b
5552 BD Valkenswaard
info@orthovalkenswaard.nl
040 - 207 59 59