Orthodontistenpraktijk Valkenswaard

040 207 5959

Tarieven & vergoedingen

Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoeding van de orthodontische behandeling door zorgverzekeraars kunnen per verzekeraar en per aanvullend pakket sterk verschillen. Wij adviseren u zich van tevoren goed te informeren bij uw verzekeraar. Op www.vergelijkmondzorg.nl vindt u actuele informatie.

Administratieve verwerking

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics. De ontvangen factuur betaalt u met vermelding van het factuurnummer aan Infomedics op rekeningnummer NL34ABNA0243240058 (zie www.infomedics.nl). Bij vragen over uw factuur kunt u Infomedics bereiken via telefoonnummer: 036-2031900, of via email: rekening@infomedics.nl.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voordat een eventuele orthodontische behandeling wordt gestart, worden de kosten van het diagnostisch onderzoek en de te plaatsen apparatuur met u doorgenomen. Dit om u te informeren over alle aspecten van een orthodontische behandeling.

De tarievenlijst van 2023 kunt u vinden op: tarieven 2023

De tarievenlijst van 2024 kunt u vinden op: tarieven 2024