Orthodontistenpraktijk Valkenswaard

040 207 5959

Tarieven & vergoedingen

Overeenkomstig het besluit van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) brengen wij in verband met de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus met ingang van 1 augustus 2020 bij iedere controle en behandelingsbezoek onder de prestatiecode F902 een toeslag van €4,26 in rekening. Als u een aanvullende verzekering voor orthodontie heeft wordt deze toeslag door uw zorgverzekeraar vergoed.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoeding van de orthodontische behandeling door zorgverzekeraars kunnen per verzekeraar en per aanvullend pakket sterk verschillen. Wij adviseren u zich van tevoren goed te informeren bij uw verzekeraar. Op www.vergelijkmondzorg.nl vindt u actuele informatie.

Administratieve verwerking

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics. De ontvangen factuur betaalt u met vermelding van het factuurnummer aan Infomedics op rekeningnummer NL34ABNA0243240058 (zie www.infomedics.nl). Bij vragen over uw factuur kunt u Infomedics bereiken via telefoonnummer: 036-2031900, of via email: rekening@infomedics.nl.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voordat een eventuele orthodontische behandeling wordt gestart, worden de kosten van het diagnostisch onderzoek en de te plaatsen apparatuur met u doorgenomen. Dit om u te informeren over alle aspecten van een orthodontische behandeling.

De tarievenlijst van 2021 kunt u vinden op:
Tarievenlijst 2021